sâmbătă, 1 iunie 2013

Rihanna de Romania a urcat prima oară pe scenă la vârsta de 10 ani

Yssa, cunoscută publicului drept „Rihanna de România” a reuşit performanţa de a lansa la vârsta de doar 15 ani deja patru melodii. Frumoasa adolescentă a povestit cum a ajuns aici şi ce sacrificii trebuie să faci să ajungi artist în emisiunea „De Suflet”, prezentată de Dana Rogoz, ce va fi difuzată pe 1 iunie, la ora 20.30, pe postul Pro Tv Internaţional.
Yssa, cea mai promițătoare descoperire din industria muzicală autohtonă, i-a mărturisit Danei Rogoz, în emisiunea „De suflet” că meseria de artist nu este deloc una uşoară, însă ea e hotărâtă să facă orice pentru a deveni o cântăreaţă consacrată.

Pe numele real, Isabela Ilie, a povestit că şi-a dorit de mică să cânte şi încă de la o vârstă fragedă se plimba cu microfonul prin casă, însă a fost foarte greu să îşi convingă părinţii să o ducă la o şcoală de muzică. Însă, după lungi insistenţe, ea a reuşit până la urmă şi i-a convins, iar acum ei sunt foarte fericiţi de alegerea ei şi o susţin.

În plus, Yssa a dezvăluit că prima dată a cântat pe o scenă la vârsta de 10 ani, la Arenele Romane, şi deşi a avut emoţii foarte mari, i-a plăcut foarte mult sentimentul, fapt pentru care nu va renunţa până nu va deveni o artistă desăvârşită, şi asta cu ajutorul echipei de profesionişti cu care lucrează: face canto cu tenorul Oliver Popa, chitara cu Mihai Brăileanu şi pian cu Mihaela Cernea de la Class.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu