luni, 22 aprilie 2013

Mircea N. Stoian, la plimbare cu o blondă apetisantă într-o maşină de epocă! | FOTO

Mircea N. Stoian, realizatorul emisiunii Pressing de la The Money Channel, este un bărbat galant, curtenitor şi atent la nevoile femeilor din jurul său, fie că este vorba de iubită ori de alte reprezentante ale sexului frumos.

Şi pentru a-şi demonstra atributele, Mircea nu a ratat ocazia de a impresiona o tânără cu forme apetisante, plimbând-o cu o maşină de epocă la un conac de 4*. Activitatea măgulitoare pentru sexoasa blondină s-a petrecut cu prilejul paradei maşinilor de epocă organizată zilele trecute de ''Retromobil'' şi ''Conacul dintre vii'', deţinut de Livia Popescu Tăriceanu.
Astfel, vedeta tv s-a afişat la eveniment însoţit de tânără cu părul bălai, stârnind rumoare printre invitaţi cu privire la statutul relaţiei dintre cei doi. Nu numai că Mircea N. Stoian a plimbat-o într-o maşină de epocă, dar a şi lăsat-o la volanul a două maşini, ambele Morgan din anii '30-'40.
Aflându-se ca blondina este doar o colegă a lui Mircea N. Stoian, fiind angajată la departamentul de ştiri al noului The Money Channel, galanteria şi grija faţă de domnişoara nu pot fi decât laudabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu